Voorwaarden

Hartelijk welkom op onze nieuwe startpagina, vrijwel ieder onderwerp is hier mogelijk, behalve adult, deze zijn niet toegestaan.
We hanteren een streng beleid met het toepassen van nieuwe dochterpaginas, indien je een onderwerp aanvraagt, nemen wij aan dat je er serieus werk van maakt en binnen 14 dagen minimaal 20 links op de website hebt staan.

Tevens is het verplicht om een tekst van minimaal 150 woorden bovenin het tekstblok te plaatsen, uniek geschreven.

Alle paginas op Startie.nl blijven eigendom van Startie.nl, dit betekent dat wij altijd het recht houden om paginas te verwijderen of aan te passen. Ook de domeinnaam en subdomeinen van Startie.nl blijven eigendom van het bedrijf. Eventuele verkoop van deze domeinen is daarom niet toegestaan. Startie.nl vertrouwd erop dat links op de startpaginas met grote zorg zijn geselecteerd zijn en is niet aansprakelijk voor onenigheden of andere problemen met links op onze paginas. Het is niet toegestaan te linken naar andere startpagina dochters!

U bent zelf verantwoordelijk voor het aanklikken van links op de paginas. Mocht u een verkeerde of onbetrouwbare link zijn tegengekomen raden wij u aan om direct contact met ons op te nemen. Ons team zorgt er dan zo snel mogelijk voor dat de link verwijderd word.
Indien dit niet het geval is, zullen wij de pagina meteen deleten.